kiadványaim

Ha fogyókúrázol, légy eredményes, és ne kockáztasd az egészségedet! 

Számolj le a nem működő hiedelmekkel és veszélyes tévhitekkel, hallgass a szakértőre!  Kérdd a szakember tanácsát, töltsd le az ingyenes „Tévhitek és igazságok fogyókúrázóknak” c. felvilágosító kiadványt!

szakértőnk: Dr. Lelovics Zsuzsanna PhD klinikai és kutató dietetikus, humánkineziológus

Az ismeretterjesztő kiadvány ingyenesen letölthető

kiadványaim

Egy könyv, ami megtanít önállóan formálni az alakodat úgy, hogy az sikeres legyen, mert eléred a vágyott célt, és eredményes, mert nem csak le fogsz tudni fogyni, de az elért testtömegedet meg is tudod tartani.

A könyv célja, hogy egyszer s mindenkorra jól érezd magad a bőrödben. Az egyetlen ember, aki képes az életmódodon változtatni, az Te magad vagy. Ha elhiszed azt, hogy senki más, Te magad vagy felelős azért, ahogyan élsz, akkor menni fog. Ha elhiszed, csak Te tudsz tenni azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, akkor nyert ügyed van. 

„De jó lenne lefogyni” gondolkodás helyett azt mondom, lépj a tettek mezejére! Vegyél egy mély levegőt, mondd ki, és írd le, teremtsd meg, mit szeretnél! Erre való, ebben fog neked segíteni ez a könyv.

A könyv ára: 3990 Ft

kiadványaim

Szeretnéd a könyv alapján megtervezni a saját, személyre szabott alakformáló programodat? A mentorfüzet lépésről lépésre segít az MD 365 módszer testre szabásában.  

A Hatékony alakformálás c. mentorkönyvhöz tartozik egy mentorfüzet, ami szorosan összefügg vele. Az alakformálásod forgatókönyveként, terv dokumentációjaként használhatod.

A lelkiismereted, a mentorod lesz az alakformálásod folyamatában. Ha vezeted a füzetedet, akkor nagyon jó visszajelzés lesz a számodra, hogy jó úton vagy-e vagy éppen letértél arról. Megmutatja majd neked, hol tartasz és mit kell változtatnod.

A mentorfüzet ára: 1990 Ft